Çardaklı İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Silopi İlçe Zeka Oyunları Yarışması, Mangala ve Reversi Oyunları, İlçe Birinciliği - Şubat,2020 Şırnak İl Zeka Oyunları Yarışması, Reversi Oyunu, Şırnak İl Üçüncülüğü - Mart,2020 Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Masa Tenisi Yarışması, Silopi İlçe Birinciliği Şubat,2020 Okulumuz yeni faaliyetine geçtiğinden ve Covid-19 sürecinin olumsuz etkisinden dolayı başka aktif bir yarışma, faaliyet, proje gibi etkinliklere daha fazla katılma şansı bulamamıştır.

Saatler: 07.20 - 13.00
Isınma: Kalorifer - Elektrikli Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: Arapça, İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrenciler yakın mevkide bulundukları için yürüyerek gelip gitmektedirler. Öğretmenler ise kendi imkanlarıyla ayarladıkları bir servis ile ulaşım sağlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi gibi sportif faaliyetler yer almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz "ERDEM 2021 Projesi" başvurmuş olup, sonuçlanmasını beklemektedir.

Telefon - 05419057955

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cardakliiho.meb.k12.tr

Adres - Çardaklı Köyü No 1 Silopi / ŞIRNAK

Öğretmen :1
Öğrenci :39
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :280
Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Çardaklı Köyü Okul Mevki No:1 Silopi/ŞIRNAK

Adres - Çardaklı Köyü No 1 Silopi / ŞIRNAK

Ulaşım İlçe merkezine yaklaşık 15 km olup ulaşım ayarlanan bir öğretmen servisi ile ve ya şahsi araçlar ile sağlanmaktadır. Köy yolu sıcak asfalt ile kaplı düzenli bir yola sahiptir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15 km